Alamat Showroom

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

© Copyright 2024 KedaiGift.com.

All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Mafeya Sdn. Bhd.

Pembekal Cenderahati & Cenderamata Korporat

Pembekal Cenderahati & Cenderamata Korporat No. 1 di Shah Alam

Kedai Gift merupakan pembekal trofi, medal, plak, kristal serta cenderamata korporat yang terbesar di Shah Alam sejak tahun 2010 lagi. Pelanggan utama kami terdiri daripada sekolah, intitusi pengajian tinggi, syarikat swasta serta badan kerajaan dari seluruh Malaysia.

Kami amat menjaga kualiti setiap produk yang dihasilkan demi menjamin kepuasan hati anda. Misi kami adalah untuk memberikan servis dan produk yang terbaik agar anda berasa selesa berurusan dengan kami. Jadi hubungi kami sekarang juga untuk sebarang tempahan!

Mengapa kami Pilihan No.1 anda tempah cenderahati & cenderamata korporat?

Berpengalaman & Dipercayai

Syarikat kami berpengalaman lebih 10 tahun dalam menghasilkan cenderahati korporat untuk pelanggan kami yang terdiri daripada sektor kerajaan dan swasta.

Kami juga mempunyai beberapa cawangan di Shah Alam yang menawarkan pelbagai perkhidmatan cetakan pakaian sejak tahun 2010.

Harga Berpatutan

Harga kami adalah sangat berpatutan dan sesuai dengan bajet anda. Yang penting perkhidmatan kami tiada kos-kos tersembunyi yang membebankan anda.

Pengawai jualan kami akan  memberikan sebut harga dan konsultasi tempahan kepada anda secara percuma.

Pelbagai Pilihan

Kami menawarkan pelbagai pilihan cenderahati dan cenderamat korporat di dalam satu platform untuk anda pilih daripen, mug, keychain, powebank, thumbdrive, trophy, medal, plaque, bag dan banyak lagi. Semuanya ada di sini.

Selain dari cenderahati dan cenderamata korporat, kami juga menawarkan perkhidmatan printing t-shirt, sublimation, kilang jahit pukal dan banyak lagi. Semuanya dalam 1 syarikat.

Apa kata mereka yang dah gunakan perkhidmatan kami?

aivi augusta
aivi augusta
21 February 2024
Recommended! Highly recommended sebab murah, but the quality sangat bagus. Service pun bagus. Sesuai dengan harga untuk student sebab harga baju korporat bawah RM100. Yessssss bawah RM100!
Voon Keat Lai (Jon Lai)
Voon Keat Lai (Jon Lai)
17 February 2024
Great service and good quality even though is last minute and urgent order
mirza hazim
mirza hazim
2 November 2023
Raja Nur Izzati
Raja Nur Izzati
14 September 2023
Athirah
Athirah
17 June 2023
pereka moja
pereka moja
14 June 2023
Azzalea Mikayla
Azzalea Mikayla
13 May 2023
tak sangka berbaloi tempah baju dekat sini. Sebab baju buat direct dari kilang terus. Harga pun agak murah nak banding dari tempat lain. Rekomen untuk korang yang tengah survey nak buat kat mana baju mana ok
Iza Ramli
Iza Ramli
20 April 2023
Berbaloi buat dekat sini. Ada kilang sendiri lagi. Staff sangat memudahkan saya. Terima kasih.
Nurul Sakinah
Nurul Sakinah
16 April 2023
Puas hati sangat. Harga dia jauh lebih murah sebab order direct dari kilang. Staff pun banyak membantu. First time kan nak order, jadi mereka la yang bagi guide dari segi pemilihan jenis material, jenis baju dan tolong design hingga siap. Memang recommend la dengan Team Cetak ni

Nak Buat Tempahan Cenderahati & Cenderamata Korporat?

Hubungi kami sekarang untuk buat tempahan cenderahati korporat. Pengawai jualan kami sedia melayan pertanyaan dan tempahan anda.

Hubungi Kami

No. 32A, Jalan Kristal J7/J,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Waktu Berurusan

Isnin hingga Jumaat (9.00 am – 6.00 pm)
Sabtu (9.00 am – 1.00 pm)
Ahad & Cuti Umum – TUTUP

Statistik

003388
Users Today : 7
Users Yesterday : 9
This Month : 436
This Year : 3388
Total Users : 3388
Views Today : 10
Total views : 6762
Who's Online : 2

The information contained on this website is for general information purposes only. We endeavor to keep the information up to date and correct as much as possible. When you visit or interact with our sites, services, applications, tools or messaging, we or our authorised service providers may use cookies, web beacons, and other similar technologies for storing information to help provide you with a better, faster and safer experience and for advertising purposes.

© Copyright 2010 - 2024 KedaiGift.com. All Rights Reserved.

Dimiliki dan diuruskan oleh Etya Industries Sdn Bhd

Boleh kami bantu anda? Chat dengan kami melalui WhatsApp. Kami sedia membantu anda.

Pertanyaan & Tempahan

WhatsApp & Tempahan